top of page

Medicinteknik

På HighTech har vi mångårig erfarenhet av att leverera medicinskt godkända datorer, skärmar och tillbehör enligt den europeiska standarden EN60601-1.

 

Vi levererar delar eller helheten för certifierad medicinteknik och kan hjälpa er att ta fram medicinskt godkända panel-PC, box-PC, touchskärmar, rackmonterade datorer och medicinskt klassade tillbehör. Helhetslösningar för medicintekniska applikationer inom exempelvis vården, laboratorier och forskning.

Certifierad medicinteknik

Vi erbjuder testade och certifierade produkter inom medicinteknik. I vår dedikerade ESD-säkrade produktion har vi det som krävs för att skapa kundanpassade helhetslösningar utefter högt ställda medicintekniska krav.

 

På HighTech levererar vi elektronikprodukter för medicinskt bruk konstruerade för minimal växelpåverkan med andra elektroniska enheter. Kraven på medicinteknik är höga för att hålla en trygg medicinsk pålitlighet för patienter och personal.

Det innebär att medicintekniken vi levererar ofta behöver överensstämma med den europeiska standarden EN60601-1. Vi kan leverera delar eller helheten för ert medicintekniska projekt med panel-PC, box-PC, rackmonterade datorer och medicinskt klassade tillbehör. Hos oss på HighTech får du alltid samma support och hängivenhet – oavsett om du beställer 1 eller 100+ produkter! Välkommen att höra av dig när du behöver elektronikprodukter för medicinskt bruk. 

Vårt produktsortiment baseras på de bästa tillverkarna i världen inom medicinteknik, såsom:

Avalue, DFI, Man & Machine, iKEY, Arbor, Wincomm, Enciris, Mactron, IEI, Portwell, Onyx m.fl.

HighTech Nordic AB   |   info@hightechnordic.com   |   010-1775800

Medicinsk Box-PC

Vi erbjuder testade och medicinskt godkända mini PC’s för utrymmesmedvetna applikationer. Medicin PC är datorer avsedda för medicinsk miljö med högt ställda krav på kvalitet och driftsäkerhet.

 

Medical box-PC är ofta fläktlösa, energisnåla, konfigurerbara och certifierade datorer anpassade för medicintekniska applikationer.

Medicinsk Panle-PC

Vi levererar medicinskt godkända panel PC från 10”, IP-klassade med eller utan touch.

 

Hos oss kan du beställa från 1st medicinsk panel-PC till en komplett medicinteknisk lösning med panel-PC som del i en helhetslösning certifierad för medicinsk användning. 

Rackmonterade MED-datorer

En rackmonterad dator är ett effektivt chassi som ofta används i medicintekniska miljöer.

 

Vi erbjuder rackmonterade medicinskt godkända datorer och hjälper er ta fram den mest platseffektiva och optimala lösningen för era behov.   

Medicinskt klassade tillbehör

En viktig del av sjukhusgodkänd teknisk utrustning är att den ska kunna sprayas för desinfektion utan att skadas.

 

Kombinera ovan medicinskt klassade datorer med med-klassade tangentbord, möss, pekplattor, styrkulor och musmattor för en komplett medicinskt godkänd arbetsstation.

Medicinska bildskärmar

Vi levererar DICOM som står för Digital Imaging and Communication in Medicine, det är en medicinsk standard som beskriver hur medicinsk bildinformation ska hanteras.

 

Vi erbjuder DICOM 14 i vitt eller svart, flexibla monteringssätt, 3 års garanti och flera tillgängliga optioner.

Kundunika lösningar medicinteknik

Vi hjälper dig med en lösning som uppfyller önskemålen som är specifika för just ditt medicintekniska projekt. Ingen förfrågan är för stor eller för liten för oss på HighTech.

På HighTech har vi lång erfarenhet av medicinteknik. Utöver medicinteknik är vi också experter på industri-PC, komponentförsörjningembedded och digitala skärmlösningar för krävande miljöer.

Ett axplock av produkter inom Medicinteknik
Kontakta oss när du behöver medicinteknisk utrustning, vi återkommer inom 24h.

Förfrågan Medicinteknik

Klart! Meddelandet mottaget.

Formulär Medicinteknik
bottom of page