top of page

Industri-PC

Hos oss kan du beställa specialanpassade industridatorer som är driftsäkra & tåliga. En industriell PC / ruggad dator ska t.ex. klara stötar, höga och låga temperaturer, smuts och vibrationer. För en optimal helhetslösning så levererar vi din industridator tillsammans med en tålig industripekskärm. Vi levererar industridatorer som används i allt från fordon och fabriker till skogar och gruvor.

Vi monterar, testar och levererar industri-PC i ESD-säkrad produktion

I vår dedikerade ESD-säkrade produktion för industridatorer har vi det som krävs för att skapa kundanpassade helhetslösningar inom industriell PC.  För att en industridator ska klara av hårda tester och extrema miljöer krävs noggrann design. Med rätt kvalitetskomponenter levereras din industri-PC exakt som du vill ha den, ofta med en kombination av hög processorkraft, industriell styrka och lång hållbarhet. Med en fläktlös dator, kraftfull processor och stöttåliga komponenter försäkrar vi oss om att leverera en industri-PC som ska hålla konstant prestanda i tuffa miljöer under många år framöver.

En bra industridator är driftssäker vilket innebär färre driftsstopp och lägre underhållskostnader. Vi representerar de främsta tillverkarna inom Industri PC i världen, som till exempel NeousysIEIAxiomtekAdvantechGIGAIPC, ASRock RackiBase, Flytech, Giada, Annso, Darveen, Faytech, Nodka och många fler. På HighTech är vi experter på att ta fram lösningar inom industriell PC som passar just ditt företag. 

HighTech Nordic AB   |   info@hightechnordic.com   |   010-1775800

Industri-PC HighTech

En industridator är anpassad för att klara av krävande miljöer. Vi hjälper dig att ta fram en anpassad lösning avsett om du behöver en eller hundra datorer.

 

Vi levererar kundanpassade industriella datorer som ska klara av vibrationer, stötar, drift i höga/låga temperaturer eller vara IP-klassade mot väta.

 

Välkommen att höra av dig när du behöver en Industri-PC!

Industridisplay pekskärm HighTech

Hos oss finner du industriskärmar från 2" och uppåt. En industriell skärm kan du behöva när den ska användas i krävande industrimiljöer där damm, temperatur eller vibrationer sätter stopp för en "vanlig skärm".

 

En industridisplay / industri-pekskärm kan behöva vara IP-klassad, ljusstark, modulär och användarvänlig samtidigt som den ska klara tuffa miljöer.

 

Vi hjälper dig att hitta rätt industriskärm för ditt ändamål, med rätt touch-teknologi och prestanda. 

Panel-PC HighTech

Panel PC eller PC panel är en kombination av skärm och dator i en och samma enhet, fortfarande anpassad för krävande miljöer med höga krav på tålighet för såväl damm och vätskor som för höga och låga temperaturer. En Panel PC har fördelen att den förenklar installation och minimerar antalet enheter/sladdar i jämförelse med en industriell PC.

 

Panel PC finns för inbyggnad, fristående, all in one, som surfplatta eller för 19” Rack PC.

Box-PC Mini-PC HighTech

En box-/mini-PC är en industri-PC i litet format när du behöver en dator som ska klara av krävande miljöer och kunna döljas eller byggas in. Att bygga mini-pc är ett av våra favoritområden eftersom det ställer höga krav på anpassning.

 

Beroende på om din mini-PC ska sitta i en automat, elskåp, maskin eller på en annan trång plats så anpassas den utefter vad du behöver för just ditt projekt. Box-PC / mini-PC är ofta helt fläktlösa datorer för att få optimal livslängd och driftsäkerhet.

19" Rack PC HighTech

19-tums rack PC är en standardiserad ram som du använder för datorserver-utrustning när du inte vill uppta för mycket golvyta. Vi hjälper dig att anpassa helheten så att utrustningen är utformad för att passa 19” Rack.

Ett rackmonterat system är effektivt och har många önskvärda funktioner när det kommer till flexibilitet och mobilitet.

Kundunika lösningar industri-PC

Vi hjälper dig med en lösning som uppfyller önskemålen som är specifika för just ditt projekt. Ingen förfrågan är för stor eller för liten för oss på HighTech.

På HighTech har vi lång erfarenhet av industri-PC, vi är en trygg helhetsleverantör av industriella datorer för alla tänkbara behov.

 

Utöver industri-PC är vi också experter på medicinteknik

komponentförsörjning

embedded och digitala skärmlösningar för krävande miljöer.

Ett axplock av våra Industri-PC produkter
(vi har även alltid ett gäng olika system på lager)


Kontakta oss med era behov, vi återkommer inom 24h.

bottom of page