Folket på HighTech
#businessbypeople

HighTechs historia

HighTech Nordic AB grundades av Andreas Luther och Keith Jeminen i början av 2017.

När vi, grundarna, hade varit ifrån Industri-PC-marknaden för en kort period, samlades vi igen och såg en verklig möjlighet att utveckla affärer i vårt tidigare kunskapsområde.

Vi kände att vi bara måste starta detta företag och erbjuda de globala marknaderna vårt know-how och det kvalitets-tänk vi jobbat efter de senaste sammanlagda +30 åren på tidigare arbetsplatser.

Men nu ville vi göra det på vårt sätt, direkt och ordentligt, utan att behöva gå igenom långa kedjor av beslutsfattande. Vi ville starta något nytt. Att bli det hårdast jobbande företaget och använda oss av nya och moderna sätt att bearbeta marknaderna.

Andreas Luther

Andreas Luther

VD och medgrundare för HighTech Nordic AB

48-årig entreprenör & erfarenhet inom logistik och inköp.

+15 år i ledande positioner i den här branschen har gett honom en unik vy av hela spektrat som omfattar alla erkända leverantörer samt slutkunder inom dessa marknader.

Allt för att matcha rätt tillverkare till rätt kund.

Onödigt vetande: Andreas (vars efternamn är estniskt) jobbade som huvudtränare i tennis i många år. Spelar fortfarande en del tennis, men numera mest padel, golf, bordtennis och biljard (sportnörd...).

Kontakt:

al(a)hightechnordic.com

+46 10 17 75 801

Keith Jeminen

Keith Jeminen

Tekniskt ansvarig och medgrundare av HighTech Nordic AB

35-årige Keiths expertområde ligger i det tekniska.

+10 års erfarenhet inom produktion, support & service har lett till en samlad uppsättning av färdigheter som låter honom arbeta effektivt med alla tekniska frågor.

Allt för att välja rätt komponenter till rätt system.

Onödigt vetande: F.d. punkaren Keith (vars förnamn kommer från en viss gitarrist i Rolling Stones) är en fena på det mesta inom bygg och har själv renoverat såväl lägenheter, hus och våra egna lokaler här på HighTech.

Kontakt:

kj(a)hightechnordic.com

+46 10 17 75 802

Vi älskar kakor, om du gör det med - klicka då på rutan här bredvid, så blir hemsideupplevelsen bättre. LÄS MER

JAG FÖRSTÅR