top of page

Digital signage / digital skyltning

Digital signage eller digital skyltning är ett effektivt sätt att kommunicera på för att sprida information eller för att marknadsföra varor och tjänster i offentliga miljöer. Bredden är stor när det kommer till digitala skärmar och de används idag så gott som i alla branscher. När du behöver specialanpassad digital signage som ska användas i krävande miljöer, då är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Digital signage för alla
tänkbara miljöer 

Digital signage står för digitala skärmar som i de flesta av fall underlättar driften i en verksamhet, marknadsför en produkt eller tydliggör information på olika krävande platser. Vi erbjuder digital skyltning i form av fristående skärmar, touchskärmar, utomhusskärmar, informationsskärmar, videoväggar m.fl. som ska klara av de mest krävande miljöerna. Sortimentet inom digital signage är driftsäkra skärmar som ska klara av såväl den arktiska snöstormen som den varmaste sommardagen och kunna användas 24 timmar om dygnet, året om. Vårt signum är driftsäkerhet vilket är en kärna som följer alla våra områden och samma sak gäller för digital signage.

Vi erbjuder digitala bildskärmar och LED-displayer i alla storlekar från enkelsidiga till dubbelsidiga, stående eller liggande, för utomhus- eller inomhusbruk. Hos oss kan du beställa unika helhetslösningar inom digital signage och vi kan även hjälpa dig med kringtjänster till din digitala bildskärm som t.ex. design, inbyggnad, tillbehör, fästen, mm.

 

Vi levererar helhetslösningar inom digitala bildskärmar för allt från butiker och restauranger till industrier, flygplatser och skolor som kan behöva digital skyltning inomhus eller utomhus.

HighTech Nordic AB   |   info@hightechnordic.com   |   010-1775800

Digital signage från HighTech

Digital signage

När du söker en specialanpassad digital signage lösning, så finns vi här för dig med ett stort kunnande.

 

Vi hjälper företag med allt inom digitala skyltar och bildskärmar som kräver t.ex. hög ljusstyrka, stöttålighet, väderbeständighet, rörelse- eller ljussensorer, mm.

 

Vi kan leverera en eller 100+ digitala skärmlösningar, du får alltid samma expertis och trygga service hos oss. 

Touchskärmar från HighTech

Touchskärmar

Vi erbjuder industriella bildskärmar med touch, konstruerade för att klara utmanande miljöer med damm, vibrationer och höga/låga temperaturer. Touchtekniken i pekskärmarna är exakt och snabb för bästa tänkbara drift.

 

Vi erbjuder små och stora touchskärmar för alla tänkbara behov, inbyggda eller fristående. Samtliga av våra touchskärmar är byggda av kvalitativa komponenter för garanterad driftsäkerhet.

Informationsskärmar från HighTech

Informationsskärmar

Med digitala informationsskärmar kan ni som företag effektivisera er kommunikation gentemot kunder och anställda. En digital informationstavla ökar chansen att mottagaren tar till sig budskapet på ett effektivt sätt. Vi människor har generellt svårt att motstå ljuset tillsammans med rörelse och infografik.

 

Vi utvecklar, producerar och tillhandahåller skräddarsydda informationsskärmar för alla tänkbara miljöer och klassificeringar.

Utomhusskärmar från HighTech

Utomhusskärmar

Vi erbjuder utomhusskärmar med hög ljusstyrka som klarar av att hålla i gång 24 tim om dygnet, alla dagar om året, oavsett väder. En digital skärm utomhus kan levereras med eller utan touch, vägghängd eller fristående och i alla tänkbara storlekar. En digital skärm anpassad för utomhusbruk är vattentät och du kan på ett driftsäkert sätt kommunicera aktuell information.

 

Vi levererar utomhusskärmar som ska hänga i t.ex. centrummiljöer, på torg, utanför skolor, vid bussen och utanför flygplatsen.

Mediaspelare HighTech

Mediaspelare

Mediaspelare för digital signage kan du använda i stället för skärmens inbyggda signage-funktion när du vill ha fler valmöjligheter att påverka innehållet och layouten. Du kan koppla din mediaspelare till alla typer av digitala skyltar.

 

Vi kan anpassa mediaspelaren utefter dina behov gällande CPU, minne och lagring. Mediaspelaren lagrar det du visar på den digitala skärmen såsom texter, bilder och filmer. Du kommer åt din mediaspelare via din dator och kan enkelt byta ut texter och bilder vid behov. 

Kundunika lösningar från HighTech

Kundunika lösningar för digital signage

Vi hjälper dig med en digital signage lösning som uppfyller dina önskemål. Ingen förfrågan är för stor eller för liten för oss på HighTech. Vi har lång erfarenhet av digital skyltning och vi är en trygg helhetsleverantör för alla tänkbara digital signage-behov. Vi hjälper er också att anpassa er digital signage lösning med design, färg, logotyp mm.

Utöver Digital signage är vi också experter på IndustriPC, Medicinteknik, Embedded och Komponenter


Ett axplock av produkter inom Digital signage
Kontakta oss när du behöver specialanpassad digital signage, vi återkommer inom 24h

Förfrågan Digital signage

Formulär

Klart! Meddelandet mottaget.

bottom of page